Tilbygning

Er pladsen blevet trang, kan en tilbygning være løsningen. Vi hos Bo Kortegaard har gennem mange år i branchen hjulpet familier og par med udbygning af deres bolig. Er du glad for området, naboerne eller din bolig? Der kan være flere grunde til at vælge en tilbygning frem for et boligsalg. En tilbygning vil udover, at være en god og langsigtet løsning også være en god investering, eftersom din bolig vil stige i værdi.

Et nyt hjem på samme adresse!
En tilbygning kan ændre meget på boligens udtryk og kan give følelsen af, at man har fået et helt nyt hjem. En tilbygning kan blandt andet bestå af et ekstra børneværelse, stue eller nyt opholdsrum – mulighederne er mange, det er kun fantasien, der sætter grænser.

Dine muligheder for tilbygning
Er du interesseret i at høre om dine muligheder, så står vi klar til at hjælpe dig med en holdbar løsning, som passer til din bolig. Har du allerede en plan for tilbygningen, fører vi den gerne ud i livet.

Vi servicerer med tilbygninger med mere i området omkring Vejle og Kolding. Vi kan træffes på tlf. 61 70 77 73, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med din tilbygning.

Se også vores ydelser indenfor  træterrassernybygningombygningkøkkenmontagerenoveringvinduer og døre og meget mere.