Ombygning Kolding

Ombygning i Kolding til billige priser – står i med ombygnings tanker eller renovering og ikke kan overskue hvilke håndværkere der skal bruges står vi til jeres hjælp med styring af projektet og tager totalentreprisen  

En ombygning kan ændre på husets fremtoning og give din bolig et stilmæssigt løft. 

Hvis i skal lave en ombygning eller renovering, er der en verden af muligheder, særligt i forhold til valg af materialer. Hos Bo Kortegaard ApS tager alt rådgivning og inspiration udgangspunkt i dit hus, og dine ønsker.

Ombygninger for erhvervskunder og private i Kolding og omegn

Hvad enten du er husejer eller repræsenterer dit firma, skal du have fortaget en ombygning i Kolding eller omegn, så kan Bo Kortegaard hjælpe. Vi har erfaring med alle typer af arbejdsopgaver indenfor ombygning til alle typer af kunder.

Få lagt et nyt tag og spar penge i det lange løb

Når du i dag står overfor at skulle vælge tagmateriale er det vigtigt at vælge rigtigt første gang, da det ikke er økonomisk fordelagtigt at skifte, før taget er nedslidt.
Får man valgt forkert kan det få konsekvenser for dig og dit hus i mange år ud i fremtiden.

Et nyt tag er en omfattende renovering, som man ikke fortryder. Udskiftning af et gammelt tag er både med til at hæve ejendomsværdien og har enorm betydning for indeklima, udseende og bygningens generelle stand. Bo Kortegaard tilbyder en grundig rådgivning i forbindelse med nyt tag da det er vigtigt at vælge rigtigt første gang.

Vi tilbyder gratis rådgivning til nybygning, tilbygningombygning træterrasserrenovering, vinduer og dørekøkkenmontage og meget mere. 

Besøg vores referencer og se et udvalg af opgaver som vi har lavet for vores kunder.

Bo Kortegaard er din professionelle partner i forbindelse med ombygninger. Kontakt Bo Kortegaard på telefon 61 70 77 73 for et uforpligtende tilbud på din næste ombygning i Kolding og omegn.