Isolering & Efterisolering i Kolding

Med den rette isolering og efterisolering kan dit hus få et bedre indeklima, og der er mange penge at spare for både private og erhverv.

For ikke så voldsomt mange årtier siden kunne man ude på landet finde huse med en-stensvægge, vinduer med blot ét lag glas og ingen isolering på loftet, hvilket gjorde det så godt som umuligt at varme huset op i de kolde måneder.

Vandet har drevet ned ad væggene gennem vintrene, og rummene har været fyldt med bronkitisk hoste, men med professionel isolering og efterisolering kan vi sørge for, at det aldrig bliver tilfældet i dit hjem eller i din virksomhed i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev eller andre steder Trekantsområdet.

Isolering med glas- og stenuld

De uisolerede huse fik for alvor problemer under oliekrisen i 1970’erne, hvilket gav et boom i efterspørgslen på efterisolering og isolering af huse. Der blev lagt isolering på lofter og blæst isolering ind i hulmure.

Det er vigtigt, at isoleringsarbejdet udføres korrekt første gang, og det er du garanteret hos Bo Kortegaard ApS Vi har mange års erfaring med isolering og efterisolering, og derfor kender vi også til alle lovkrav omkring isolering af nye huse samt efterisolering i forbindelse med renovering af eksisterende bygninger.​

​Efterisolering og isolering

Vi er engen isolering maskine som vi kan isolere med isover rockwool og papir

Ca. priser   150 mm granulat 140 kr. inkl. Moms pr. m2

                      200 mm granulat 160 kr. inkl. Moms pr. m2

                      250 mm granulat 180 kr. inkl. Moms pr. m2

                      300 mm granulat 200 kr. inkl. Moms pr. m2

Vi foretager altid en grundig vurdering i forhold til eventuelt eksisterende isolering, så vi sørger for den helt korrekte mængde isolering. Derudover følger vi op i tiden efter og tjekker vores arbejde.

Efterisolering & Isolering tilbydes i Kolding, Vejle, Haderslev

Vi arbejder primært i Kolding –  men kører også længere væk. Ring og hør mere om isolering og efterisolering. 

Se også vores ydelser indenfor  træterrassernybygningombygningkøkkenmontagerenoveringtilbygningvinduer og døre og meget mere.