Inspiration​

Går du med overvejelserne om renovering, tilbygning eller nybygning, så kan du her finde inspiration til nye tiltag på din bolig. på denne side, har vi listet nogle af de ting op, som vi kan udføre for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få uddybet nogle af vores ydelser. Vores tømrere og snedkere rådgiver og vejleder gerne dig og giver professionelle løsningsforslag på din opgave.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 61 70 77 73, for at høre nærmere. Vi servicerer med vores arbejdsopgaver i og omkring Vejle og Kolding.


 

 

Køkken inspiration

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Bo Kortegaard dit køkken efter dine ønsker.


 

Døre & Vinduer

vindue1
Ved udskiftning af døre og vinduer kan Bo Kortegaard tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter.
 
Bo Kortegaard leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter – og altid med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer.

 

Karnapper inspiration

Karnappen, den lille tilbygning, som giver en overraskende lysgivende effekt. En karnap bringer lys og luft lige ind i den eksisterende bolig.
  • Skab et fantastisk køkken-alrum med det flotteste lysindfald.
  • Få mere lys og velvære ind i den mørke stue.
Vi gør din ”drøm” til virkelighed, så kontakt os for at høre mere om de mange muligheder.

 

Udestue inspiration

Hvad enten du kender det som en udestue eller en vinterhave, tales der i princippet om det samme: en del af hjemmet, der kan give familien flere timer i solens varme inden døre.

Udestuer/vinterhaver er tilmed væsentlig bedre isoleret i dag end tidligere, så husets nye rum er en rigtig god investering, hvis du overvejer at bygge om.

Bo Kortegaard har stor erfaring og ekspertise indenfor udestuer/vinterhaver, så kontakt os og hør om de mange muligheder.


 

Kviste inspiration

Kviste er med til at skabe en speciel stil eller stemning i dit hus. Derfor er det vigtigt, at kvisten passer perfekt til præcis dine ønsker og drømme. Vi kan tilbyde speciallavede kviste til alle slags huse uanset om du har et moderne og stilrent hus eller et stråtækt landsbyhus.

Vores kvalitetskviste findes både i standard- og specialløsninger, men alle kviste laves efter individuelle mål og til absolut konkurrence-dygtige priser. Mulighederne er næsten ubegrænsede, og vi tilbyder kviste i et utal af kombinationsmuligheder og materialer.

Vi lægger stor vægt på en høj kvalitet i vores løsninger og samarbejder med landets bedste leverandører.


 

Gulv inspiration

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Bo Kortegaard ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl.
Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem.
Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Port inspiration

Bo Kortegaard tilbyder levering og montering af porte til privat og industriel brug.

Bo Kortegaard leverer porte med forskellige åbningsprincipper med henholdsvis maskindrevne eller manual betjening.

Ved valg af port, er det vigtigt at overveje egenskaber som lysindfald, isoleringsevne, energiforbrug og vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt os hvis du ønsker rådgivning i valg af port, så du er sikker på at vælge en portløsning, der passer til bygningens konstruktion og dit behov.
Vores udvalg omfatter flere typer porte, fx ledhejseporte, skydeporte, vippeporte, der kan bruges til alt lige fra landbrugsbygninger, lagerlokaler til maskinhaller.

 

Trappe inspiration

Trappen er ikke længere kun et funktionelt middel mellem etagerne – i dag er trappen et integreret element i din bolig, hvor designet fremhæver din boligs stil.
Der er utrolig mange muligheder for at du kan være med til at skabe din helt personlige trappeløsning, og med kyndig hjælp fra Bo Kortegaard er du godt på vej. Tag et kig på de leverandører som anbefales af Bo Kortegaard og bliv inspireret!

 

Tag & Tagrende inspiration

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.
Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Bo Kortegaard rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.
Bo Kortegaard er din professionelle partner i tagarbejde. Kontakt Bo Kortegaard og få et uforpligtende tilbud.

 

Isolering inspiration

 

Det kan betale sig med en ordentlig isolering. Varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.
En god isolering er mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. Bo Kortegaard gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering.
Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger Bo Kortegaard for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.